2% pentru educație, pentru comunitate, pentru patrimoniu - Situl arheologic Noviodunum

2% pentru educație, pentru comunitate, pentru patrimoniu

Alege să redirecționezi cei 2% din impozitul pe venit către Asociația Pro Noviodunum.

Prin proiectele inițiate de noi am dorit să aducem un plus comunității noastre. În acest sens, am inițiat și desfășurat alături de elevi, studenți, profesori, diverse activități ce au vizat educația pentru patrimoniu cultural și natural. De asemenea, ne-am deschis porțile și spre alte persoane, dornice de a participa la discuții, de a-și dezvolta spriritul de cercetare, critic și de inițiativă. Pentru a putea continua activitățile deja demarate, dar și pentru a putea pune în aplicare noi inițiative, avem nevoie de susținerea voastră.
Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil poate direcționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non-profit. Suma nu reprezintă o donație sau o sponsorizare, ci este o parte a impozitului deja achitat, care poate fi direcționat către Asociația Pro Noviodunum.
Descarcă formular 230 Pro Noviodunum și depune-l până pe 25 mai 2016 la administrația fiscală de care aparții. Datele asociației sunt deja completate, mai trebuie completate doar datele contribuabilului și semnătura.

Pentru educatie, pentru comunitate, pentru patrimoniu.

Vă mulțumim!
Asociația Pro Noviodunum

Doi la suta 700

× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta