Campionii - Situl arheologic Noviodunum

Campionii

Campionii

    Concursurile scolare, olimpiadele in special, au fost si sunt, modul cel mai serios prin care sunt evaluate cunostintele, competentele si abilitatile dobandite de elevi de-a lungul anilor de studiu.

    Revistele scolare scrise si redactate de elevi au reprezentat un mijloc de dialog si comunicare intre elevi si cadrele didactice, gasirea unui limbaj comun, cunoasterea traditiilor, a trecutului si a preocuparilor comune in randul elevilor etc.

    La concursul Revistelor scolare, organizat de Directia Generala a Invatamantului Preuniversitar din Ministerul Educatiei si Cercetarii, impreuna cu inspectoratele scolare si Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania, revista Campionii a Școlii nr. 12 Tulcea a fost printre publicatiile remarcate, castigand „Titlul de Laureat”, fiind o incununare a eforturilor depuse de catre elevii talentati ai scolii.

coperta01_scolar coperta_02_rev

    Ajunsa la numarul 15, revista Campionii (Revista de opinie, informare, creatie si divertisment) cuprinde: poezie, proza, dramaturgie, impresii de calatorie, interviuri etc., fiind un cadru ideal, unde elevii Școlii nr. 12 isi publica propriile creatii.

    Felicitari pentru colectivul care se ingrijeste de aparitia revistei si mult succes in continuare!

    Va doresc sa ramane-ti mereu Campioni !

    http://scoala12tulcea.scoli.edu.ro/

× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta