Concert MARIA RADUCANU la Casa Avramide - Situl arheologic Noviodunum

Concert MARIA RADUCANU la Casa Avramide

Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea si La Scena va invita la

Recital MARIA RADUCANU la Casa Avramide

  Duminica, 24 martie 2013, ora 18.00, solista Maria Răducanu va sustine recitalul POETICA VOCII UMANE la Art Cafe Casa Avramide din str. Progresului nr. 32.

concert maria raducanu

   Reusita cu care ma mandresc cel mai mult este aceea de a nu exista, oficial vorbind, in calitate de cantareata. Exist doar în fapt, in sensul ca oamenii vin la cantarile mele, ma aplauda, ma felicita, imi spun ca-i emotionez.

Maria Răducanu s-a nascut pe 3 noiembrie 1967 la Husi, in judetul Vaslui. Prima optiune pentru facultate a fost catre filologie, la sectia franceza-engleza a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. In 1989 a ales sa se transfere la Bucuresti, pentru ca acolo era singura scoala de jazz. Dar talentul sau pur si simplu nu a putut sa fie tintuit pe bancile scolii: m-am dus o singura data, am facut cunostinta cu profesorul si gata. Am invatat jazz singura spune Maria.

O mare lectie de muzica a primit insa, chiar in familie, invatand vioara de la tatal ei. Chitara a fost o reduta pe care a reusit sa o cucereasca singura.

Canta prin cluburi de jazz, intra rar intr-un circuit de concerte, e independenta si nonconformista. Discografie: Pe vale (LaStrada Music, 2002), Colinde (La Strada Music, 2002), La tarara (Arbore Verde, 2005), Troika (Arbore Verde, 2005), Cantece din rasarit / Chants du Levant (Institut Francais de Bucarest, 2005).

http://www.mayra.ro/timp-liber/hipstar/maria-raducanu/
Recitalul Poetica vocii umane contine un repertoriu eclectic, menit sa puna in valoare inepuizabila forta de expresie a vocii umane, dincolo de cuvinte, dincolo de informatie.

Mergeti sambata, la Casa Avramide,  la cantarile Mariei Răducanu!

Pretul unui bilet, care include si vizitarea expozitiilor de la Casa Avramide este 25 lei. Rezervari la tel: 0240 513231 sau arta@icemtl.ro

× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta