DUNAREA de la Padurea Neagra la Marea Neagra – in imagini - Situl arheologic Noviodunum

DUNAREA de la Padurea Neagra la Marea Neagra – in imagini

    Dan Dinu va invita la o expozitie de fotografie in care puteti descoperi in imagini intreaga poveste a fluviului, de cand ia nastere din cele trei izvoare din Muntii Padurea Neagra si pana la varsarea in Marea Neagra prin spectaculoasa Delta a Dunarii.

      Pe parcursul calatoriei vom traversa Germania cu ale ei localitati pitoresti si vom asista cum un mic rau de munte se transforma cu ajutorul afluentilor si reuseste sa sparga muntii din cale la Altmunthal sau Kelheim, vom pluti pe ritmuri de vals prin valea Wachau din Austria si vom admira in fuga arhitectura Vienei, vom traversa Bratislava si Budapesta si vom descoperi lumea de ceturi de la Kopacki Rit, in Croatia, vom trece prin peisajul tipic balcanic din Serbia, Bulgaria si Romania si vom zabovi pentru ceva vreme in lumea spectaculoasa a Deltei. Toate acestea puse in date, dau nu mai putin de opt tari, patru capitale si cateva zeci de orase, fara a mai pune la socoteala zonele rurale si cele naturale.

    Expozitia cuprinde 50 de lucrari in format 40×55 printate. Diaporama care poate fi vizionata la vernisaj cuprinde aproximativ 750 de imagini si este insotita de muzica text, comentariu si efecte spectaculoase.

    Videoproiectia va avea loc la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii Tulcea (str. 14 Noiembrie, nr. 1), in cadrul evenimentelor dedicate Zilei Dunarii organizate de Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

     Videoproiectie: 29 iunie ora 11.oo – Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii Tulcea

     Parteneri: ARBDD (Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii), Apa Nova Bucuresti – Grup Veolia, Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii.

     Parteneri expozitie: AME design, WWF (World Wild Fund for Nature), SOR (Societatea Ornitologica Romana), PHOTOLIFE

Sursa:

http://www.info-delta.ro/blog/expozitia-dunarea-de-la-padurea-neagra-la-marea-neagra/

× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta