EXPOZITIE DORU AXINTE - Situl arheologic Noviodunum

EXPOZITIE DORU AXINTE

   Vineri, 1 Martie 2013, ora 16.00, la Casa Avramide – Art Cafe, str. Progresului nr.32,  va avea loc vernisajul expozitiei binecunoscutului cartoonist tulcean Doru Axinte.

afis doru axinte-1

   Nascut pe 4 decembrie 1962 la Falticeni, absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Academiei de Politie, stabilit in Tulcea si urmand cariera de jurist, Doru Axinte se lanseaza in caricatura la inceputul anilor ‘90. De atunci, numele si lucrarile sale au devenit notorii in întreaga lume datorita numeroaselor premii castigate la prestigioase concursuri nationale si internationale de gen.  Membru al multor asociatii artistice si prezent? constanta pe paginile publicatiilor romanesti, limbajul sau artistic este apreciat si rasplatit pretutindeni unde este expus: China, Coreea, Iran, Israel, Croatia, Serbia, Bosnia, Polonia, Italia, Bulgaria si, bineinteles, Romania.

   Expozitia de la Casa Avramide prezinta cateva din lucrarile sale de caricatura, desen umoristic si grafica satirica care va vor aduce zambetul pe buze. Ea il aduce aproape de noi, cei în mijlocul carora traieste si al caror prestigiu creste datorita realizarilor sale.

Oferiti-va un martisor de 1 Martie si veniti sa-l intalniti pe Doru Axinte in mijlocul lucrarilor sale!

Flyer Axinte_002

× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta