Hai la carnaval … - Situl arheologic Noviodunum

Hai la carnaval …

Carnaval pentru copii la

Centrul Muzeal Ecoturistic „Delta Dunarii” Tulcea

Cu prilejul Zilei Internationale a Copilului, Centrul Muzeal Ecoturistic „Delta Dunarii” din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea,  va organiza sambata, 4 iunie 2011, intre orele 10:30 – 12:30, un carnaval pentru copii avand ca tematica Animalele din padure.

Evenimentul se va desfasura in incinta Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii. Costumele participantilor trebuie sa fie inspirate din lumea animalelor, cele mai frumoase si mai ingenioase vor fi premiate.

La acest carnaval pot participa copii cu varste cuprinse intre 4 si 11 ani. Participarea la carnaval se face pe baza de invitatie, costul unei invitatii fiind de 10 lei. Invitatiile pot fi procurate de la receptia Centrului Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii. Numarul participantilor la carnaval este limitat la 50 de copii. Accesul unui parinte insotitor este gratuit.

Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Centrului Muzeal Ecoturistic „Delta Dunarii”, tel / fax 0240 51.58.66, 0340 10.56.52, sau accesand pagina web a Centrului: www.3d-center.ro

image

× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta