Proiect album ARHEoTUR - Situl arheologic Noviodunum

Proiect album ARHEoTUR

Institutul de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea se defineste ca o institutie publica cu caracter permanent, aflat in serviciul societatii si reunind sub egida sa situri arheologice, case memoriale si muzee locale.

Info-delta.ro este un portal care promoveaza potentialul turistic, istoric si cultural al Deltei Dunarii si Dobrogei de Nord.

Proiectul ARHEoTUR / Acces La Arheologie, vizeaza promovarea locala, regionala, nationala si internationala a patrimoniului cultural reprezentat de cetatile, siturile arheologice si monumentele istorice din nordul Dobrogei, inclusiv Delta Dunarii. Se urmareste promovarea unitara a cetatilor, siturilor arheologice si monumentelor istorice, dezvoltand abilitati de cumunicare culturala la nivel local, regional, national si international in cadrul pachetelor cultural/educative adresate turistilor care viziteaza acesta regiune.

ICEM Tulcea in parteneriat cu info-delta.ro au dezvoltat impreuna proiectul ARHEoTUR, pentru publicarea  unui album al siturilor, cetatilor si monumentelor din nordul Dobrogei.

Ce s-a facut pana acum: Macheta album ARHEoTUR, realizare texte in limba romana si traducerea acestora in limba engleza, pentru prezentare cetati, situri arheologice si monumente istorice, promovarea in mediul web a siturilor, cetatilor si monumentelor din nordul Dobrogei.

Cum va puteti implica voi: sponsorizari in vederea realizarii albumului ARHEoTUR sau orice alt sprijin doriti.

Comentarii (3)

 1. Tweets that mention Proiect album ARHEoTUR « NoVIOdunum – Topsy.com
  Tweets that mention Proiect album ARHEoTUR « NoVIOdunum -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by infodeltaro, Liviu Hariton. Liviu Hariton said: Proiect album ARHEoTUR http://blog.noviodunum.ro/?p=267 […]

 2. info-delta.ro
  info-delta.ro

  Sa speram ca pana la urma se vor gasi resursele financiare pentru album!

 3. Aurel Daniel STANICA
  Aurel Daniel STANICA

  Speranta moare ultima! Cu siguranta vom reusi impreuna in materializarea acestui proiect.

Spune-ne opinia ta