Pro Istoria Fest la Cetatea Enisala - Situl arheologic Noviodunum

Pro Istoria Fest la Cetatea Enisala

Cel mai amplu festival itinerant de promovare a obiectivelor cultural-istorice şi turistice din Romania readuce muzica bună şi tradiţiile locale la poalele Cetăţii Enisala.

Cea de a doua ediţie Pro Istoria Fest va avea loc în zilele de 28 şi 29 august, sub forma unui festival adresat iubitorilor de muzică şi de activităţi în aer liber de toate vârstele. Farmecul festivalului va fi sporit de peisajul superb care înconjoară cetatea şi de lacul Razelm.

În programul Pro Istoria Fest 2015 îi regăsim în data de 28 august pe Nicu Alifantis & ZAN, Mircea Vintilă, Alexandra Uşurelu şi Zoli Toth Project, iar în data de 29 august pe Mircea Baniciu & Band, Marius Baţu, Alina Manole şi grupul Folk Frate!.

Mai mult, spectatorii vor fi întâmpinaţi în cele două zile de festival cu spectacole de folclor local şi teatru de păpuşi. Pro Istoria Fest pune la dispoziţia participanţilor activităţi pentru toate vârstele: ateliere de modelaj, sculptură, pictură şi împletituri, tenis de masă, tir cu arcul, înălţare de zmee, pinata şi multe alte jocuri. Cântecele se vor auzi până târziu în noapte în jurul focului de tabară pregătit de organizatori.

Intrarea este libera.

× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta