Redirecționează 2% către Asociația Pro Noviodunum. - Situl arheologic Noviodunum

Redirecționează 2% către Asociația Pro Noviodunum.

În ultimii ani, fiecare proiect implementat de Asociația Pro Noviodunum a fost posibil și cu contribuția d-voastră. Multumim celor care deja, de ani buni, redirecționează 2% din impozitul pe venit către Asociația Pro Noviodunum.
Doi la suta a

Prin proiectele inițiate de noi am dorit să aducem un plus comunității noastre. În acest sens, am inițiat și desfășurat alături de elevi, studenți, profesori, diverse activități ce au vizat educația pentru patrimoniu cultural și natural. De asemenea, ne-am deschis porțile și spre alte persoane, dornice de a participa la discuții, de a-și dezvolta spriritul de cercetare, critic și de inițiativă. Pentru a putea continua activitățile deja demarate, dar și pentru a putea pune în aplicare noi inițiative, avem nevoie de susținerea voastră.
Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil poate direcționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non-profit. Suma nu reprezintă o donație sau o sponsorizare, ci este o parte a impozitului deja achitat, care poate fi direcționat către Asociația Pro Noviodunum.
Descarcă formular 230 Pro Noviodunum și depune-l până pe 15 martie 2019 la administrația fiscală de care aparții. Datele asociației sunt deja completate, mai trebuie completate doar datele contribuabilului și semnătura.

Pentru educatie, pentru comunitate, pentru patrimoniu. Susține Cetatea Noviodunum! Susține Educatia pentru Patrimoniu!

https://www.noviodunum.ro/wp-content/uploads/2018/01/Doi-la-suta-b-600.jpg

Detalii despre asociație proiecte, activităti gasiti aici:

http://blog.noviodunum.ro/

http://pro.noviodunum.ro/

https://www.facebook.com/pro.noviodunum/

https://www.facebook.com/cetatea.noviodunum/

× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta