Redirecționează 3,5% către Asociația Pro Noviodunum. - Situl arheologic Noviodunum

Redirecționează 3,5% către Asociația Pro Noviodunum.

În ultimii ani, fiecare proiect implementat de Asociația Pro Noviodunum a fost posibil și cu contribuția d-voastră. Multumim celor care deja, de ani buni, redirecționează până la 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Pro Noviodunum.

Prin proiectele inițiate de noi am dorit să aducem un plus comunității noastre. În acest sens, am inițiat și desfășurat alături de elevi, studenți, profesori, diverse activități ce au vizat educația pentru patrimoniu cultural și natural. De asemenea, ne-am deschis porțile și spre alte persoane, dornice de a participa la discuții, de a-și dezvolta spriritul de cercetare, critic și de inițiativă. Pentru a putea continua activitățile deja demarate, dar și pentru a putea pune în aplicare noi inițiative, avem nevoie de susținerea voastră.

Anul 2019 a venit cu modificari în ceea ce privește cuantumul sumei pe care contribuabilii îl pot redirecționa din impozitul pe venit pentru susținerea entităților nonprofit sau a unităților de cult.

Astfel că, potrivit Legii 30/2019 care aduce modificări Codului Fiscal, începând cu veniturile aferente lunii aprilie 2019, contribuabilii pot dispune asupra destinației unei sume reprezentând pănă la 3,5% din impozitul pe venit, pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii și a unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private.

Noul formular vă permite să direcționați 3,5% din impozitul pe venit pentru susținerea inițiativelor și proiectelor Asociația Pro Noviodunum.


Prin intermediul prevederii 3,5% din Codul Fiscal, orice contribuabil poate direcționa până la 3,5% din impozitul anual pe venit către o organizație non-profit. Suma nu reprezintă o donație sau o sponsorizare, ci este o parte a impozitului deja achitat, care poate fi direcționat către Asociația Pro Noviodunum.
Descarcă formular 230 Pro Noviodunum și depune-l până pe 25 mai 2020 la administrația fiscală de care aparții. Datele asociației sunt deja completate, mai trebuie adaugate doar datele contribuabilului și semnătura.

Pentru educatie, pentru comunitate, pentru patrimoniu. Susține Cetatea Noviodunum! Susține Educatia pentru Patrimoniu!

Detalii despre asociație proiecte, activităti gasiti aici:

http://blog.noviodunum.ro/

http://pro.noviodunum.ro/

https://www.facebook.com/pro.noviodunum/
https://www.facebook.com/cetatea.noviodunum/
× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta