„SCOALA NOASTRÄ‚ – ISTORIA NOASTRÄ‚” - Situl arheologic Noviodunum

„SCOALA NOASTRÄ‚ – ISTORIA NOASTRÄ‚”

    La inceputul lunii mai 2010, Muzeul de Istorie si Arheologie din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale Tulcea va realiza o expozitie temporara intitulata sugestiv „Scoala noastra, istoria noastra”.

pionieri

     Ineditul manifestarii culturale consta in faptul ca se doreste o participare semnificativa a comunitatii locale la consistenta demersului expozitional prin participarea acesteia cu diferite piese si obiecte de uz scolar din perioada 1900-1980. Se vizeaza astfel organizarea unei expozitii temporare inedite cu tulceni, pentru tulceni.

     Orice persoana interesata care detine si doreste sa doneze sau sa incredinteze in custodie piese si obiecte de uz scolar din perioada amintita, este asteptata sa se alature echipei de realizare a expozitiei. Avem in vedere: rechizite scolare diverse (caiete, tocuri, penite, stilouri, calimari, penare, numaratori, abace, etc.), ghiozdane vechi, manuale, fotografii-document, diplome, foi matricole, carnete de note, uniforme scolare din toate ciclurile de invatamant intregi sau partiale, matricole, trese, insigne, centuri, embleme, cravate, etc. Perioada de colectare a pieselor este 15 februarie – 15 aprilie 2010.

    Pentru informatii suplimentare va puteti adresa Serviciului Relatii Publice, Management Proiecte Europene si Documentare din cadrul Institutului de Cercetari Eco-Muzeale sau direct la sediul Muzeului de Istorie si Arheologie (tel. 0240 / 51.36.26).

Persoane de contact in vederea preluarii pieselor sunt: Lacramioara Manea (Tel. 0746 107478) si Camelia Geambai (Tel. Tel. 0743 146759).

× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta