Stiri despre Isaccea - Situl arheologic Noviodunum

Stiri despre Isaccea

    Proiectul a fost discutat in sedinta de Guvern, iar la momentul de fata este pe punctul de a incepe, spune Stelian Gavrus, consilier judetean, citat de ziaruldetulcea.ro.

    Dupa cum precizeaza administratorul firmei care urmeaza sa realizeze investitia, la momentul de fata sunt pe punctul de a incepe lucrarile in teren. Citeste mai multe amanunte pe ziaruldetulcea.ro.

Investitie de 12 milioane de euro

    In februarie 2010, Consiliul Local Isaccea s-a asociat cu MBS, firma administrata de bucuresteanul Stelian Gavrus pentru 49 de ani de zile. MBS construieste edificiul, dupa care partile vor stabili aportul fiecareia in vederea realizarii contractului de asociere prin participatiune.  Conform proiectului de Hotarare de Consiliu Local, redeventa stabilita de ambele parti va fi de 33.335 de euro pe euro pe an pana la edificarea constructiei, dar nu mai mult de trei ani de zile.  Termenul de finalizare este de 24 de luni de la demararea lucrarilor. Constructia se va realiza pe  o suprafata de 13,9 hectare  extravilan din domeniul privat al localitatii Isaccea. 

    La capitolul proiecte in derulare, primaria Isaccea mentioneaza asfaltarea drumului orasenesc 53 ce va face legatura intre punctul de trecere al frontierei de tip RO-RO, Isaccea – Orlovka, in valoare de 2.753.350  euro.

    Autoritatile locale spun ca trecerea va aduce un important beneficiu prin redeventa pe teren, crearea de locuri de munca, si dezvoltarea pe orizontala a  mai multor servicii: fast – food, restaurant, schimb valutar.

Sursa: http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/RO-RO-ul_de_la_Isaccea-mai_aproape_de_realitate_0_802119888.html

× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta