“Tineri Foto-Reporteri pentru Comunitate” - Prezentarea proiectului la Isaccea - Situl arheologic Noviodunum

“Tineri Foto-Reporteri pentru Comunitate” - Prezentarea proiectului la Isaccea


     Pe 26 mai, la Grupul Scolar ,,Constantin Bratescu” din Isaccea, in prezenta elevilor si ajutati de doamna Sima Mariana, profesor de istorie si coordonator educativ, ne-am declarat intentiile, dar si rezultatele pe care dorim sa le obtinem prin acest proiect, prezentandu-le tinerilor pasii pe care ii pot urma alaturi de noi pentru a reusi sa atraga atentia autoritatilor asupra problemelor cu care se infrunta dar si pentru realizarea unei promovari corecte a comunitatii in care traiesc si invata.
     Tema noastra pentru photo-voice a fost ,,Saracia in orasul meu” dar, cum ne asteptam, am primit si propuneri de la elevi, majoritatea fiind legate de promovarea istoriei si a legendelor locale, printre care legenda dealurilor si povestea cetatii Noviodunum

     Dupa prezentarea proiectului am dat elevilor prezenti pliante cu rezumatul proiectului, datele noastre de contact si stickere. La intrarile in scoala si in cele mai accesibile locuri din oras am lipit afise, lasandu-ne astfel amprenta trecerii prin oras: “Ia Foto-Atitudine!”.
     Cu multumire am remarcat ca majoritatea celor prezenti au fost interesati de implicarea in proiect si au promis ca vor completa formularul de inscriere.
Isaccea, ne vedem in curand!

Gabriela Olaru – voluntar EUdivers

prezentare proiect la Isaccea

Sursa: http://fotoatitudine.eudivers.ro/articole/85.html

Proiectul a fost prezentat si la liceele din Babadag, Macin si Sulina. Mai multe puteti citi aici: http://fotoatitudine.eudivers.ro/stiri.html

× Pana acum nimeni nu si-a exprimat opinia referitor la acest articol

Spune-ne opinia ta