“Tineri Foto-Reporteri pentru Comunitate” - Situl arheologic Noviodunum

“Tineri Foto-Reporteri pentru Comunitate”

     Vineri, 21 mai, orele 11:00, in sala de sedinte a Inspectoratului Scolar Judetean Tulcea, a avut loc, cu surle si trambite, mult asteptata iesire la rampa a proiectului “Tineri Foto-Reporteri pentru Comunitate”.
     La eveniment au participat, dintre parteneri, domnul inspector general Doru Caprita, doamna inspector general educativ Viorica Petre, doamna inspector Daniela Stanica (coach in proiectul „Tineri Foto-Reporteri pentru Comunitate”) si reprezentantul autoritatile locale, doamna Ionela Melnic.
     Din partea organizatorilor, adica a Centrului „EU divers”, a fost la datorie Anamaria Tudor – manager de proiect „Tineri Foto-Reporteri pentru Comunitate”, Ana Lazar- vicepresedinte EUdivers, Ioana Ichim – tanara ce a venit cu ideea principala a acestui proiect si alti 3 voluntari EUdivers, membrii in echipa de implementare a proiectului, Maria, Daniel si Andreea. 

     Ca de obicei, ne-au onorat cu prezenta reprezentantii mass-mediei locale care ne-au ajutat sa trecem de primele emotii.
Conferinta de presa s-a desfasurat intr-o atmosfera placuta si informatia a fost transmisa eficient, invitatii nostrii aratandu-se multumiti de initiativa Centrului „EU divers” de a promova metodele de educatie non-formala, de data aceasta nu numai in municipiul Tulcea ci si in orasele Macin, Isaccea, Babadag si Sulina. 
     Oficial, existam in societatea tulceana. E timpul sa trecem si la practica!
„Tineri Foto-Reporteri pentru Comunitate” s-a bucurat de un „start facut cu dreptul”, un prim pas, speram noi, dintr-un drum ce se va dovedi plin de reusite.

Sursa: http://fotoatitudine.eudivers.ro/articole/82.html

fotoatitudine

Mult succes echipei in implementarea proiectului!

Comentarii (1)

  1. Nicu
    Nicu

    Am citit si eu despre proiect. Le urez mult succes si astept cu mare interes desfasurarea actiunilor si fotografiile 🙂

Spune-ne opinia ta